Skip to main content
Okategoriserade

MED startade valrörelsen i Lysekil

By 23 augusti 2017No Comments

Medborgerlig Samling hade kampanj i Lysekil förra helgen. När seglingstävlingen Women’s Match pågick passade MED-are på att träffa besökare och prata politik.

Illustration_lysekilsposten_201708

Marcus Rise, Josefin Utas, Thomas Falk och Marcus Staxäng (samtliga MED) på plats i Lysekil i samband med Lysekil Women’s Match för att träffa besökare och prata politik. Foto: Lysekilsposten, 2017-08.

Lysekil är ett starkt MED-fäste. Där är vi redan idag representerade i kommunalpolitiken genom Thomas Falk, tidigare Moderaterna. I samband med den internationella seglingstävlingen Lysekil Women´s Match förra helgen hade reprentanter för MED kampanj med flygblad och politiska samtal med både bofasta och besökare.

– Nyfikenheten på oss i MED är stor. Genom att vara ute och träffa folk kan vi berätta om vår politik och vad vi står för. Det är perfekt i samband med sådana här större evenemang, säger Marcus Rise, ordförande i MED Västra Götaland-Halland.

Den illustrerande bilden är från Lysekilsposten som var på plats och rapporterade. Tidningens utsände konstaterade att valrörelsen nu har startat.

 

Vill du också bli MED-lem? Klicka här.