Skip to main content
Okategoriserade

Medborgerlig Samling över 500 medlemmar i Stockholm

By 18 december 2017No Comments

Det nya blågröna partiet Medborgerlig Samling växer i Stockholmsregionen. Antalet medlemmar har nu passerat 500 – en fördubbling sedan i somras.

Medborgerlig Samling (MED) lockar alltfler medlemmar. I Stockholmsdistriktet har nu antalet passerat 500, vilket är en fördubbling sedan i somras. Organisationen bygger på lokalt engagemang och varje distrikt har föreningar under sig. I Stockholm finns idag ett tiotal MED-föreningar. Verksamheten består av kampanjer ute på gator och torg samt de mycket populära pubarna med föredrag i ett politiskt ämne.

MED betecknar sig som ett blågrönt parti med liberalkonservativ ideologi. Partiet kommer att ställa upp i nästa års riksdagsval samt i landstinget i Stockholm, Stockholms stad och flera av länets kommuner.

– Det finns en enorm efterfrågan på långsiktighet i politiken och politiker som står raka och inte bara pratar och taktiserar. MEDs medlemmar kommer från båda sidor blockgränsen med det gemensamma att de tycker att seriositeten i samhällsdebatten saknas. Med vår nuvarande tillväxttakt är det troligt att vi tar plats i både stadshuset, landstinget och ett antal av länets kommuner efter valet, säger Fredrik Clementz, ordförande i Medborgerlig Samling Stockholm.

För mer information:

Fredrik Clementz, 070 99 52 36 [email protected]