Skip to main content
Okategoriserade

Registrering av partinamn (21NOV2016)

By 21 november 2016No Comments

registreringpartinamn20161121

Vårt nya namn, Medborgerlig Samling, måste registreras hos valmyndigheten, och för det behöver vi 1500 namnunderskrifter.

Just nu (21 november 2016) har vi 294 namnunderskrifter.  Med tanke på att siffran för en vecka sedan var 185, får man säga att det går som tåget. Strålande! Denna gång ska Värmland hyllas särskilt. Länet med tre procent av Sveriges befolkning står för en sjättedel av registreringarna. Skåne fortsatt i täten, som enda län över hundra. Men vila nu inte på lagrarna! Fortsätt samla in ända till 1500!

Alla kan hjälpa till genom att skriva ut blanketten, fylla i sitt eget namn och helst så många andra som möjligt och skicka in till:

Medborgerlig Samling
Box 829
101 36 Stockholm

Tyvärr gäller inte de underskrifter som gjordes för registrering av namnet ”Borgerlig Framtid”, utan den som gjort en sådan måste skicka in en ny för ”Medborgerlig Samling”.

Vi kommer använda oss av Notarius Publicus, vilket betyder att alla underskrifter kommer att vara helt anonyma. En underskrift betyder inte att man blir medlem i partiet eller ens stöder det. Det visar enbart på att man stöder vår rätt att ställa upp i val med skyddat namn.