Skip to main content
Okategoriserade

Registrering av partinamn 22DEC2016

By 22 december 2016No Comments

registreringpartinamn20161222

Vårt nya namn, Medborgerlig Samling, måste registreras hos valmyndigheten, och för det behöver vi 1500 namnunderskrifter.

Det ska erkännas att vi tappar fart: 679 nu mot 618 för en vecka sedan. Ett glädjeämne är Värmland, som trots att det inte är någon av de större regionerna har fått ihop 20 stycken och vinner förstaplatsen. Lika många till och ”hundraklubben” har tre medlemmar! Vi andra måste spotta upp oss igen efter julhelgerna! (Postgången är ju lite speciell före jul, så vi får hoppas det delvis har med det att göra.)

Alla kan hjälpa till genom att skriva ut blanketten, fylla i sitt eget namn och helst så många andra som möjligt och skicka in till:

Medborgerlig Samling
Box 829
101 36 Stockholm

Tyvärr gäller inte de underskrifter som gjordes för registrering av namnet ”Borgerlig Framtid”, utan den som gjort en sådan måste skicka in en ny för ”Medborgerlig Samling”.

Vi kommer använda oss av Notarius Publicus, vilket betyder att alla underskrifter kommer att vara helt anonyma. En underskrift betyder inte att man blir medlem i partiet eller ens stöder det. Det visar enbart på att man stöder vår rätt att ställa upp i val med skyddat namn.