Skip to main content
Okategoriserade

Registrering av partinamn (26NOV2016)

By 26 november 2016No Comments

registreringpartinamn20161126

Vårt nya namn, Medborgerlig Samling, måste registreras hos valmyndigheten, och för det behöver vi 1500 namnunderskrifter.

Denna uppdatering sker efter bara en dag. Igår 25 november 2016 hade vi 336 namnunderskrifter. Idag den 26 har vi 408. Bra jobbat! Tack! Stockholm utmärker sig med en kraftig uppryckning till 139 och gör inte bara Skåne sällskap i ”hundraklubben” utan rycker också till sig ledartröjan. Fortsatt all heder till Södermanland och Värmland som trots betydligt mindre befolkning lyckats väl!

Tänker vi oss det här som en cykeltur från Ystad till Kiruna är vi vid Vänern (eller mot slutet av Vättern, om vi har en ostligare väg). Men Norrland är stort! Fortsätt samla in ända till 1500!

Alla kan hjälpa till genom att skriva ut blanketten, fylla i sitt eget namn och helst så många andra som möjligt och skicka in till:

Medborgerlig Samling
Box 829
101 36 Stockholm

Tyvärr gäller inte de underskrifter som gjordes för registrering av namnet ”Borgerlig Framtid”, utan den som gjort en sådan måste skicka in en ny för ”Medborgerlig Samling”.

Vi kommer använda oss av Notarius Publicus, vilket betyder att alla underskrifter kommer att vara helt anonyma. En underskrift betyder inte att man blir medlem i partiet eller ens stöder det. Det visar enbart på att man stöder vår rätt att ställa upp i val med skyddat namn.