Skip to main content
Okategoriserade

Tidigare (L)-politikern Erik Rantzow går till Medborgerlig Samling

By 11 november 2017No Comments

Erik Rantzow har fram till förra året varit en välkänd profil och politiker i Landskrona. Nu väljer han att ansluta sig till Medborgerlig Samling.

Erik Rantzow har trots sin unga ålder varit politiskt aktiv i flera år i Liberalerna. Efter det senaste valet fick han förtroendeuppdrag i Landskrona kommun och sågs som en naturlig efterträdare till kommunstyrelsens ordförande Torkild Strandberg. Förra året valde dock Erik, kritisk till slöserikulturen i kommunen, att lämna alla sina uppdrag. Han bor numera i Stockholm.

Nu återupptar Erik Rantzow sin politiska gärning i det nya partiet Medborgerlig Samling (MED). Beslutet att välja MED menar han är naturligt för den som vill se en ansvarsfull politik som inte fegar ur inför de svåra samhällsproblem som vi har idag.

– MED är ny och fräsch luft. Den svenska politiken präglas idag av att alla håller varandra om ryggen. Det gagnar inte medborgarna och det blir rent provocerande när skola, vård och omsorg, polis och integration inte fungerar. Därför behövs nya partier med en annan sorts politisk anda som kan sopa rent, säger Erik Rantzow.

Tillskottet välkomnas av Medborgerlig Samling.

-Erik är en person med starkt engagemang och drivkraft och det glädjer mig att han valt att ansluta sig till oss nu inför upptakten till valåret, säger Anna Danieli, partisekreterare för Medborgerlig Samling.

 

För mer information: Anna Danieli, tel 076-119 12 44 [email protected]