Skip to main content
Okategoriserade

Borgerlig Framtids styrelse presenteras

I dag lanseras Borgerlig Framtids styrelse. I samband med det kommer det också en ny sida på hemsidan:
Styrelsen är intressant på flera olika sätt. Den innehåller två stycken fullmäktigeledamöter som går över från andra partier. Bo Hansson, Sollentuna, från Centerpartiet och Marie von Rietberg, Höganäs, från Sverigedemokraterna (20 års erfarenhet från Moderaterna och 20 år från Centerpartiet innan det). Utöver dem är det också två ledamöter som har haft politiska uppdrag för andra partier. Ilan Sadé, som bland annat har varit förbundsordförande för Centerstudenter och Andreas Swedberg som har varit vice ordförande för moderata studenter på Borås Högskola. Detta gör att det redan från början finns ett gediget politiskt kunnande i styrelsen. Det finns också ett mycket stort engagemang från samtliga styrelseledamöter att arbeta för en bättre framtid för Sverige.

I samband med lanseringen av styrelsen har det också publicerats en debattartikel i Sydsvenskan och i Helsingborgs Dagblad.
Även i Dagens Opinion har det publicerats en artikel om Borgerlig Framtids nya styrelse.

Borgerlig Framtid går nu en mycket spännande period till mötes, då mycket kommer att hända. Anders Königsson och Bo Hansson kommer att arbeta heltid med Borgerlig Framtid, vilket skapar helt nya möjligheter för partiet. Tidigare har partiarbetet varit begränsat till kvällar och helger. När det nu finns tid att helt kunna fokusera på partiet kommer det att fullt ut gå att möta det stora intresse som finns för Borgerlig Framtid.