Skip to main content
Okategoriserade

Event i Falun under Centerstämman

By 27 september 2015No Comments

I går, lördag 26 september, var Borgerlig Framtid på plats på ett soldränkt Stora Torget i Falun för att möta väljarna. Anledningen till besöket i Dalarna var två. Dels för att hjälpa till att hitta fler potentiellt intresserade till det distrikt, Borgerlig Framtid Dalarna, som är på väg att bildas och dels att Centerpartiet höll sin partistämma i Falun. Borgerlig Framtid ville då passa på att visa för faluborna att det finns ett alternativ till Centerpartiet och de övriga allianspartierna. De partier som i och med Decemberöverenskommelsen gör det möjligt för Riksdagens vänsterminoritet att vara i regeringsställning och driva sin, för Sverige, mycket skadliga politik.

Borgerlig Framtid hade laddat rejält och ställde både upp en hoppborg och bjöd på popcorn. Det var ett initiativ som uppskattades mycket, inte minst bland barnen.
På Stora Torget och nere på gågatan Holmgatan delades flygblad ut och många falubor passade på att ställa frågor. De allra flesta verkade inte ha hört talas om Borgerlig Framtid tidigare och det var kanske därför nyfikenheten var så stor. Företrädarna för partiet som hade tagit sig till Falun möttes av många frågor och en överlag mycket positiv respons.

Ordförande Anders Königsson höll också ett cirka 15 minuter långt tal, där han i skarpa ordalag kritiserade Decemberöverenskommelsen, klargjorde vikten av att det behövs ett alternativ till allianspartierna och redogjorde för grunderna i Borgerlig Framtids politik.

Det blev en mycket lyckad dag i Falun där vädergudarna verkligen var på sitt bästa humör. Även ur marknadsföringssynpunkt blev det en utmärkt dag. Det var nämligen många falubor som ville veta mer om Borgerlig Framtid, det visade statistiken på hemsidan, där besöken från Falun sköt i höjden redan under lördagen.