Skip to main content
Okategoriserade

Event i Karlstad

I lördags, 17 oktober, var representanter för Borgerlig Framtid på plats på Soltorget i Karlstad för att marknadsföra partiet. Anledningarna till det var två. Dels höll moderaterna sin partistämma i Karlstad och alla missnöjda alliansväljare i allmänhet och moderatväljare i synnerhet skulle få chansen att veta att det finns ett annat parti att rösta på i nästa val. Dels var det ett första steg i arbetet med att etablera distriktet Borgerlig Framtid Värmland.

Upplägget var detsamma som i Falun, några veckor tidigare, med hoppborg, popcornmaskin samt kakor och dricka. Precis som i Falun var det ett mycket uppskattat koncept och det var en strid ström av folk under hela tiden.

Värmlänningarna verkade uppskattade att det nu finns ett alternativ till allianspartierna. Många stannade och pratade, ställde frågor, tog nyfiket emot flygblad och kom med positiva genmälen.

Även medierna uppmärksammade Borgerlig Framtids satsning. Partiordförande Anders Königsson vad med i en artikel i Värmlands Folkblad och distriktsansvarig för det blivande distriktet Borgerlig Framtid Värmland Björn Jonsson var med i ett nyhetsinslag i SVT Värmland.
Medierapporteringen från Karlstad går att ta del av här.

Solen sken lite extra över detta event och Borgerlig Framtid är nu definitivt satt på kartan i Karlstad.