Skip to main content
Pressmeddelande

MED bjuder in till presskonferens den 5 juni kl 19.00 om granskningen av moskébygget i Skärholmen

By 5 juni 2023november 4th, 2023No Comments

Presskonferens 5 juni 2023 Fotograf/Källa: Medborgerlig Samling

Medborgerlig Samlings granskningsgrupp har under sex månader granskat ett moskébygge i Skärholmen. Över 13 miljoner av skattebetalarnas pengar har gått till finansiering av bygget, som har täta kopplingar till den islamistiska organisationen Milli Görus. Vid presskonferensen berättar vi mer om organisationen bakom moskébygget och Stockholms stads bristfälliga hantering av ärendet. Alla journalister är välkomna att delta på plats eller via YouTube-sändning – se detaljer i detta pressmeddelande.

Välkomna till presskonferens med Mikael Flink (ordförande) och Liselott Agerlid (vice ordförande) från Medborgerlig Samlings lokalförening i Stockholms stad.

Tid: Måndag 5 juni kl 19.00
Adress: Kungstensgatan 38 i Stockholm
Anmälan: Obligatorisk föranmälan via mail till [email protected] senast kl 16.00 idag.
Insläpp: Journalister checkar in vid entrén till Kungstensgatan 38 kl 18.30-18.45. OBS att insläppet stänger kl 18.45.

Presskonferensen kommer även att direktsändas på YouTube via denna länk: https://www.youtube.com/watch?v=zuunf14r0s4

Vänligen notera att vi endast kommer att besvara frågor från journalister som är på plats vid presskonferensen, dvs vi kommer att ha begränsade möjligheter att bevaka kommentarsfältet på YouTube. Däremot går det utmärkt att kontakta oss efter presskonferensen via mail: [email protected].

Medborgerlig Samling (MED) är ett liberalkonservativt parti som arbetar för medborgarnas bästa – en gräsrotsrörelse för ett återupprättat samhällskontrakt och en långsiktigt hållbar samhällsutveckling.

MED har sedan valet 2022 representation i fem kommunfullmäktige; Laholm, Höör, Karlshamn, Järfälla och Österåker. Genom lokalföreningar och distrikt runt om i landet arbetar MED för en förnyelse av svensk politik.

www.www.med.se

Presskontakt
Anna Danieli, Pressansvarig, [email protected], 0761-191244