Skip to main content
Pressmeddelande

Medborgerlig Samling i Almedalen

By 22 juni 2022No Comments

Ilan Sadé, partiordförande Fotograf/Källa: Medborgerlig Samling

De senaste veckorna har debattörer återkommande lyft att stapeln “övriga partier” i opinionsundersökningar rört rejält på sig det senaste året. Det är rimligt att tro att Medborgerlig Samling står för en stor del av den rörelsen med tanke på att partiet växt stort i antal medlemmar, föreningar och antal följare på sociala medier.

Medborgerlig Samling går primärt till val på frågor om att det allmänna ska hålla sig till sina kärnuppgifter och stoppa skatteslöseriet, att kompetens alltid ska gälla i stället för identitetspolitik och att vår demokrati behöver förnyas och dagens politikervälde ersättas. Vi har dock ett mycket brett politiskt program i övrigt, där även trygghetsfrågor, energipolitik, skola, sjukvård, invandring och integration har framskjutna platser.

MED kommer vara på plats i Almedalen och genomföra ett stort antal arrangemang. Dessutom finns såväl partiledare som talespersoner för demokrati, försvar, migration & integration och regionalpolitik på plats. Det går bra att boka intervjuer med dessa, och flera av dem finns tillgängliga för panelsamtal.

Kontakta pressansvarig Anna Danieli på [email protected] eller på 076-1191244 för förfrågningar.
MEDs arrangemang i Almedalen

Partiledartal
Donners Plats, söndag 16.00-17.00 samt onsdag 10.00-11.00

Offentliga intervjuer i vårt tält med kända gäster
Aktuella debattörer uppträder dagligen kl 14.00 i MEDs tält på Strandvägen, plats 533. Vi kommer samtala med bland andra Henrik Jönsson, Per Brinkemo, Göran Adamsson, Jan Blomgren, David Eberhard och Alexander Bard

Livesända panelsamtal med kända gäster
Medborgerlig Samling kommer att livesända panelsamtal varje kväll från söndag t.o.m. onsdag mellan kl 17:30-19:00 från Digitalstudion i Kallbadhuset, dit vi bjuder in gäster för att diskutera ämnen som skola, sjukvård, trygghet, säkerhet, energi och demokratifrågor. Vi kommer att gästas av flera företrädare från Medborgerlig Samling, såsom Ilan Sadé, Åsa Tallroth, David Eberhard och Alexander Bard, men även av andra namnkunniga samhällsdebattörer som Henrik Jönsson, Jan Blomgren, Per Brinkemo, Göran Adamsson, med flera. Samtalen kommer att livesändas i partiets kanaler på Youtube www.youtube.com/c/MedborgerligSamling och Facebook www.facebook.com/MedborgerligSamling

Vi kan vika åhörarplatser åt media, kontakta pressansvarig Anna Danieli på [email protected] eller på 076-1191244.

 

Medborgerlig Samling (MED) är ett liberalkonservativt parti som arbetar för medborgarnas bästa – en gräsrotsrörelse för ett återupprättat samhällskontrakt och en långsiktigt hållbar samhällsutveckling.

MED har sedan valet 2018 representation i tre kommunfullmäktige; Laholm, Höör och Torsås. Genom lokalföreningar och distrikt runt om i landet arbetar MED för en förnyelse av svensk politik. 2022 ställer MED upp i valet till riksdagen samt till 11 regioner och 59 kommuner.

www.www.med.se

 

Presskontakt

Anna Danieli, Pressansvarig, [email protected], 0761-191244