Skip to main content
Okategoriserade

Medborgerlig Samling nytt parti i Jönköping

By 29 november 2017No Comments

Det nya partiet Medborgerlig Samling växer. I helgen bildades ett nytt distrikt i Jönköpings län. Planen är att ställa upp i flera av länets kommuner i valet.

Medborgerlig Samling (MED) är ett politiskt parti som sätter demokrati högt och som bygger underifrån genom lokalt engagemang. Partiet har en distriktsorganisation runt om i landet för alla medlemmar. Nu har Jönköpings län bildat distrikt och planen är att ställa upp i de flesta av länets kommuner och i riksdagsvalet nästa år.

Vid bildandet valdes Asbjörg Westum till interimistisk ordförande. Hon arbetar med språkforskning och bor i Nässjö. Till interimistisk vice ordförande valdes Sandra Hila som är fotograf från Jönköping. Kassör Annica Sandstedt, sekreterare Arvid Haag och ledamöterna Susanne Ritter-Nilson, Mikael Jonsson och Torbjörn Gustavsson.

– Jönköping har behov av ett nytt ledarskap. Vi i MED kommer att prioritera kärnverksamheterna och detta gäller både i riksdagen och på kommunal nivå, säger den nyvalde ordföranden Asbjörg Westum.


För mer information:
Asbjörg Westum, tel 079-589 92 02 [email protected]
Sandra Hila, [email protected]