Skip to main content
Okategoriserade

Mejlen som inspirerar

By 11 september 2014No Comments

Under valrörelsen har vi som arbetar med Borgerlig Framtid fått väldigt många positiva reaktioner. När vi har pratat med väljare har vi mötts av kommentarer som: ”jag håller med er rakt igenom” och ”det här är precis vad som behövs”. Något som så klart är väldigt roligt att höra.
Men så finns det också den delen av kampanjandet där man inte kommer i direktkontakt med väljarna på samma sätt. På internet, där mycket handlar om envägskommunikation, eller i arbetet med att dela ut flygblad i brevlådor. Därför blir det än mycket roligare när det dimper in mejl från någon som har mötts av vårt budskap. Här är ett par utdrag ur mejl som har kommit de senaste dagarna:

”Jag önskar att ni hade kommit igång tidigare…jag hoppas innerligt att ni kan föra era frågor framåt”.

”För mig är det väldigt viktigt med ett riktigt borgerligt alternativ och jag har en stark känsla att jag kan ha kommit rätt här”.

”Äntligen ett parti som faktiskt tycker som jag på riktigt. I alla frågor dessutom”.

Vi i Borgerlig Framtid vill rikta ett stort tack till er som skickar dessa mejl. Ni inspirerar oss enormt och får oss verkligen att känna att vi är helt rätt ute med vår politik.