Skip to main content
Okategoriserade

Partiet utsatt för sabotage

By 27 september 2016No Comments

Borgerlig Framtid har drabbats av sabotage. F.d ordföranden i partiet, Anders Königsson som uteslöts ur partistyrelsen den 5 september, har inte velat överföra ägandet av domännamnet (borgerligframtid.se) från privat ägo till partiet. I torsdags valde Königsson istället att stänga ute partistyrelsen och distriktsstyrelserna från partiets e-postserver samt hemsidan. Dessa är knutna till domännamnet.

Även partiets officiella Facebook- och Twitterkonton har tagits över av Königsson. Därtill försökte han ta kontroll över partiets bankkonto, genom att utestänga övriga firmatecknare. Detta upptäcktes och anmäldes omgående till banken som frös kontot. Ärendet utreds nu av bankens juristavdelning.

Arbete pågår för att återta kontrollen över partiets alla tillhörigheter. Partiets officiella hemsida med korrekt och aktuell information finns nu på www.medborgerligsamling.se. Tyvärr finns fortfarande en hemsida på gamla .se-adressen. Men den är alltså inte partiets officiella utan styrs av Königsson.

Partiet nås nu via e-mail på [email protected].

Frågor om detta kan skickas till info-adressen, alternativt kan t.f ordförande Bo Hansson eller styrelseledamot Josefin Utas kontaktas.