Skip to main content
Okategoriserade

Medborgerlig Samlings partistämma

By 1 maj 2018No Comments

Medborgerlig Samling (MED) har partistämma i helgen 4 – 6 maj. Runt 200 ombud och gäster från hela landet kommer att samlas i Stockholm för att välja en ny riksstyrelse och behandla 170 motioner. Alexander Bard håller ett föredrag på lördagen.

Medborgerlig Samling (MED) är ett politiskt parti med liberalkonservativ grundideologi. Partiet har bildats ur ett missnöje med Alliansen och dess oförmåga att agera opposition och påverka politiken i Sverige.

MED har idag en organisation över nästan hela landet med distriktsstyrelser och lokalföreningar. Det finns ett stort intresse för ett politiskt alternativ som vill ta tag i de många allvarliga problem som Sverige står inför. Sedan förra årets partistämma har MED närapå fyrdubblat medlemsantalet. Partiet är enligt mätningar tredje störst på sociala medier. MED har även knutit till sig välkända opinionsbildare som Alexander Bard och Katerina Janouch.

Siktet är inställt på riksdagsvalet i september. Partistämman 4-6 maj blir starten på det mest intensiva skedet i valrörelsen.

Programmet för stämman i korthet:
4 maj
13.00 Dörrarna öppnas, Citykonferensen, Malmskillnadsgatan 46, Stockholm
13.00 – 19.00 Motionsbehandling i kommittéer
5 maj
08.30 Stämmans formella öppnande. Stämmotal av partiledare Ilan Sadé
11.00 Föredrag av Alexander Bard ”Svärmar och modern opinionsbildning”
19.30 Stämmobankett
6 maj
13.00 Val av riksstyrelse
16.00 Stämman avslutas

För mer information:
Mattias Johansson, stämmogeneral, [email protected]