Skip to main content
Pressmeddelande

Västmanland och Södermanland nya MED-distrikt

By 6 februari 2018No Comments

Medborgerlig Samling (MED) växer och bildar nya distrikt. De senaste tillskotten är Västmanland och Södermanland som båda bildades i helgen. Genom lokalt engagemang bygger MED organisationen inför valet.

MED är ett politiskt parti som växer för varje dag. Partiet har en distriktsorganisation runt om i landet för alla medlemmar. Senast i raden av nya distrikt är Västmanland och Södermanland som bildades i helgen. Bägge distrikten planerar att ställa upp i landstings- och kommunalval.

Västmanlands nybakade ordförande heter Gisela Wallin. Hon arbetar som dietist och bor i Arboga. I Södermanland heter ordföranden Fredrik Sunnermark. Han är egenföretagare från Eskilstuna.

– MED är en vitamininjektion för demokratin. Vi kommer att arbeta mot slöseri och pampfasoner. De kommunala skattepengarna ska gå till kärnverksamheterna skola, sjukvård och omsorg om våra äldre. Med en partiorganisation på lokal nivå har vi förutsättningar att ställa upp i valet och genomföra vår politik i verkligheten, säger partisekreterare Anna Danieli.

För kontakt:

Gisela Wallin, ordförande MED Västmanland

Gisela Wallin, 070-355 59 37 [email protected]

Fredrik Sunnermark, ordförande MED Södermanland

Fredrik Sunnermark, 070-379 00 10 [email protected]

 

För mer information: Anna Danieli, tel 076-119 12 44, [email protected]