Skip to main content
Okategoriserade

Även i Göteborg fyller intresset för Medborgerlig Samling lokalerna

By 9 oktober 2017No Comments

Medborgerlig Samling Västra Götaland/Halland anordnar pubträffar med politiska förtecken den första fredagen varje månad. Träffarna blir allt mer populära och fredagens pubträff lockade ett trettiotal MEDlemmar och nyfikna.

Runt om i landet anordnar Medborgerlig Samlings distrikt olika typer av sammankomster för att prata politik, ge möjlighet för intresserade att träffa partiets representanter och ha det allmänt trevligt. MEDs distrikt i Göteborg anordnar MEDpub den första fredagen i månaden. Och intresset för Medborgerlig Samling ökar även i Göteborg. Bo Hansson, vice partiförande i MED, som tillsammans med Josefin Utas, ledamot i partistyrelsen och jämställdhetspolitisk talesperson, besökte fredagens pubträff berättar:

– När jag stegade in på Bishops Arms i fredags var det mycket glädjande att avdelningen där MED höll till redan var fullsatt så när som på två platser – redan kl. 16.25 på eftermiddagen! Sedan fick vi lyfta in extra pallar.

Utan något särskilt program eller anförande, dock med Josefin och undertecknad på besök, så var vi ca trettiotalet personer där, fördelat tämligen lika mellan de av oss som varit med ett tag, MEDlemmar som tillkommit under de senaste månaderna och nyfiket intresserade. Fantastiskt roligt!

Särskilt kul var att även Jakob Heidbrink, politisk debattör & bloggare, var på plats. 

MEDpuben höll på fram till 22-tiden då de sista avslutade kvällen, nöjda och belåtna.


För information om nästa pub i Göteborg med omnejd, följ gärna Medborgerlig Samling Västra Götaland/Halland på Facebook eller håll utkik i kalendern på MEDs hemsida. I kalendern hittar du också uppgift om pubkvällar och liknande aktiviteter i andra delar av landet.

Vill du också bli MED-lem? Klicka här.