Skip to main content
Okategoriserade

Öppet informationsmöte om Medborgerlig Samling – Sveriges nästa riksdagsparti

By 15 oktober 2017No Comments


Medborgerlig Samling (MED) anordnar 18 oktober ett öppet informationsmöte i Stockholm. Mötet vänder sig till alla som är nyfikna på eller intresserade av partiet. Medlemmar som vill veta mer är också välkomna.

De politiska partierna som sitter i Sveriges Riksdag sköter inte sitt uppdrag. De som är satta att representera oss förstår sig inte på samhället idag. De ser inga problem – för själva har de inga problem. Tvärtom har riksdagsarvodena och partibidragen ökat kraftigt, vilket gör att partierna inte längre är i behov av medlemmar. Följaktligen har den interna demokratin upphört i partierna.

Vanliga medborgare känner sig idag marginaliserade och att de inte kan påverka politiken. Debattklimatet har blivit hårdare och alltmer polariserat. Priset för att säga sin mening och stå upp för obekväma åsikter har blivit högt. Den här utvecklingen är en fara för demokratin.

Medborgerlig Samling (MED) har uppstått som en reaktion på allt detta. Partiet har idag 1200 medlemmar organiserade i 10 regionala distrikt över landet. Vi är en blågrön gräsrotsrörelse som sätter ansvar, fakta och förnuft högt i det politiska arbetet. Partiet växer för varje dag och målet är att komma in i riksdagen samt ett stort antal kommuner 2018.

MED bjuder nu in till ett öppet informationsmöte om partiet och planerna framåt.

Tid: onsdag 18 oktober kl. 18.00 – 20.00

Plats: Väderkvarnen, Brunnsgatan 26, Stockholm (T-bana Hötorget).

Välkomna!

Vid mötet kommer anföranden hållas av:
Ilan Sadé, partiordförande
Bo Hansson, vice partiordförande
Fredrik Clementz, ordförande Stockholms län

Mötet är kostnadsfritt, men föranmälan krävs: http://bit.ly/2fyXtLO

För mer information: Kontakta Carolin Nielsen, vice ordförande MED Stockholms län, [email protected]