Skip to main content
Okategoriserade

Den svenska våren

By 25 februari 2015No Comments

Vi befinner oss just nu i ett mörker och en kyla som ter sig tyngre och bistrare än kanske någonsin tidigare i det moderna Sveriges historia.

Den svenska demokratin har kraftigt åsidosatts genom Decemberöverenskommelsen, det snabbt påkomna och desperata hopkok från de rödgröna och Alliansen, vars syfte är att utestänga alla andra politiska partier än de som ingår i den.

I stort sett dagligen sker det numera skjutningar, bilbränder, bombdåd, överfallsvåldtäkter och grova fall av misshandel runt om i landet. I hela 55 bostadsområden har den lokala brottsligheten tagit sådana proportioner och fått ett sådant grepp om det dagliga livet att polisen har svårt att utföra sitt arbete i dem.

Yttrandefriheten är i praktiken kraftigt inskränkt på grund av att den som påtalar, eller vill diskutera, offentligt vad som egentligen händer i samhället ofta utsätts för påhopp, angrepp, hot och/eller uppsägning från förtroendeuppdrag och arbetsplatser.

Hoten mot den svenska nationen kommer nu både från främmande makt, där vi på grund av mängder av felaktiga tidigare beslut i försvars- och säkerhetsfrågor i stort sett helt saknar möjligheter att försvara oss, och inifrån, i form av enskilda individer och grupper som har som mål att skrämma, skada och döda vanliga hederliga medborgare.

Trots allt detta märker vi i Borgerlig Framtid att något stort är på gång. Efter decennier av mörker och kyla, av grov politisk misskötsel från omväxlande vänster- och liberala regeringar håller en frisk konservativ vind på att blåsa in över Sverige, likt de första ljumma vårvindarna som för med sig en känsla av annalkande värme och grönska.

Det hörs på vanliga människors diskussioner, på hur de uttrycker sig och vad de förmedlar. Att det är nog nu, att något måste göras.
Det märks även en klar förändring i den offentliga debatten. Ämnen som fram till helt nyligen inte har kunnat diskuteras lyfts nu av allt fler debattörer och i mediediskussioner. Hela samhällsdebatten är på väg att svänga.

Samtidigt ökar intresset för Borgerlig Framtid kraftigt. Allt fler upptäcker oss och lämnar i samband med det allianspartierna bakom sig, partierna som har svikit deras förtroende i grunden.

Borgerlig Framtid lanserar därför i dag hashtaggen #densvenskavaren
Under den kommer vi, tillsammans mer er väljare, lansera vårtecken som vittnar om dessa förändringar. Förändringar som kommer att bidra till att det här landet åter blir tryggt och säkert. Att hederliga medborgare och deras behov – inte de kriminellas – sätts i främsta rummet. Att yttrandefriheten faktiskt gäller överallt och där alla områden kan diskuteras på ett sakligt sätt, utan någon behöver riskera repressalier för att den har utryckt sina tankar eller åsikter. Att Sverige åter får ett starkt och väl utbyggt försvar så att alla vet att de, trots en orolig omvärld, kommer att kunna fortsätta leva i frihet.

Bidra du också. Gör eller uppmärksamma något positivt som visar att vi är på väg att lämna de mörka vintern och låt sen alla få veta det via #densvenskavaren