Skip to main content
Pressmeddelande

Inbjudan till intervjuer i samband med digital partistämma 14-15 november

By 13 november 2020No Comments

Helgen 14-15 november genomför Medborgerlig Samling den andra delen av årets partistämma. Vid stämman kommer de ca 140 ombuden att ta ställning till 55 inkomna motioner och 3 sakpolitiska program. Vi inbjuder nu pressen att boka in intervjuer med partiledningen i samband med stämman – se kontaktuppgifter till pressansvarig i detta pressmeddelande.

Medborgerlig Samlings partistämma har detta år delats upp på två separata tillfällen. Vid den första delen i maj genomfördes personval till partistyrelsen. Den andra delen, som genomförs 14-15 november, fokuserar på utveckling av partiets politik.

Inför stämman har inte mindre än 55 motioner inkommit. De spänner över ett vitt spektrum av politiska frågor, t.ex. miljöfrågor, skatter, pensioner, yttrandefrihet och rätt till dödshjälp. Därtill kommer tre sakpolitiska program att behandlas vid stämman: Familjepolitik, narkotikapolitik och försvarspolitik. Inför stämman har ett omfattande arbete genomförts i ett antal kommittéer som har bearbetat motionerna och de sakpolitiska programmen.

– Vi är en ny borgerlig kraft som har kommit till slutsatsen att de gamla partierna inte kan lösa de problem som de själva har skapat, säger Ilan Sadé, partiledare för Medborgerlig Samling. Jag leder ett parti som består av bekymrade medborgare som har bestämt sig för att gå ihop och göra något åt problemen.
Inför partistämman har Medborgerlig Samling publicerat en kort film med en presentation av Medborgerlig Samling och Ilan Sadé. Filmen kan ses här:

Medborgerlig Samling erbjuder pressen att boka intervjuer med partiledningen via telefon eller webbmöte. Vänligen kontakta pressansvarig Mikael Flink på telefon 0707701221 eller via mail: [email protected]

————————————–

Medborgerlig Samling (MED) är ett liberalkonservativt parti som arbetar för medborgarnas bästa – en gräsrotsrörelse för ett återupprättat samhällskontrakt och en långsiktigt hållbar samhällsutveckling.

MED har sedan valet 2018 representation i tre kommunfullmäktige; Laholm, Höör och Torsås. Genom lokalföreningar och distrikt runt om i landet arbetar MED för en förnyelse av svensk politik.

 

Presskontakt

Ilan Sadé, Partiordförande, [email protected], 070-7878344

Mikael Flink, Pressansvarig, [email protected], 070-7701221