Skip to main content
Pressmeddelande

MED bildar lokalförening i Upplands-Bro

By 20 december 2021No Comments

Sven-Åke Sidén Fotograf/Källa: Privat

Medborgerlig Samling (MED) växer snabbt i Stockholms län. Nu har turen kommit till Upplands-Bro, som idag formellt får en lokalförening på plats. Därmed är MED nu representerat i hela 14 kommuner i Stockholms län, och partiet är redo att ge sig in i den lokala valrörelsen i Upplands-Bro med full kraft.

Igår, söndag den 19 december, hölls det konstituerande möte för Medborgerlig Samling i Upplands-Bro. En styrelse är därmed på plats och redo att företräda partiet i kommunen. Den nya föreningen kraftsamlar nu för att nå ut till så många som möjligt med sitt budskap under månaderna innan valet. Målet är att ta plats i kommunfullmäktige i valet 2022, enligt Sven-Åke Sidén som är ordförande för föreningen.

– Vi ser fram emot att presentera vårt kommunpolitiska program för kommunens invånare. Vi har skarpa förslag på hur vi kan göra Upplands-Bro både tryggare och stabilare. Vi kommer att fokusera på kommunens kärnverksamhet. Invånarna ska känna att de som sitter vid makten ser de problem som kommunen har, och gör någonting åt dem. Det lovar vi att vi kommer att göra när vi tar plats i kommunfullmäktige. En röst på oss är en röst för en seriösare politik, säger Sven-Åke Sidén.

Medborgerlig Samling är en gräsrotsrörelse, som just nu växer snabbt över hela landet. Nya medlemmar ansluter sig varje dag, och den starka tillväxten syns inte minst i Stockholms län. Med lokalföreningen i Upplands-Bro är partiet redo att vara med och påverka politiken i ytterligare en kommun. Framgångsreceptet är de engagerade medlemmarna, som arbetar helt ideellt mot ett gemensamt mål: att få till en verklig förändring i kommuner runt om i landet. Detta gäller även för Upplands-Bro, där den lokala föreningen ser goda chanser att komma in i kommunfullmäktige och göra Upplands-Bro till en bättre kommun.

————————————–

Medborgerlig Samling (MED) är ett liberalkonservativt parti som arbetar för medborgarnas bästa – en gräsrotsrörelse för ett återupprättat samhällskontrakt och en långsiktigt hållbar samhällsutveckling.

MED har sedan valet 2018 representation i tre kommunfullmäktige; Laholm, Höör och Torsås. Genom lokalföreningar och distrikt runt om i landet arbetar MED för en förnyelse av svensk politik.