Skip to main content
Okategoriserade

MED i Almedalen 2019

På söndagen avslutades den årligt återkommande politikerveckan i Almedalen i Visby, Gotland. Detta år hade Medborgerlig Samling (MED) inget stort officiellt arrangemang, i likhet med förra året, på plats. Istället präglades deltagandet av gräsrotsinsatser.

Medlemmar deltog i samtal, på möten och seminarier och under veckan kommenterade de partiledartalen.  Det gjordes också ett antal intervjuer med intressanta, aktuella personer. Filmerna finns alla på partiets Facebook-sida. Ett antal filmer finns även att hitta på partiets YouTube-kanal, bland annat en intervju med komikern och poddaren Aron Flam och en med Chang Frick, redaktör på nättidningen Nyheter Idag. Intervjuare var Lena Malmberg, ledamot i distriktsstyrelsen för MED Stockholm.

Precis som förra året reste partiets medlemmar dit för egna pengar, något som står i kontrast till övriga partier. Läs gärna förra årets granskning och debattartikel om hur mycket pengar myndigheter lägger på deltagande i Almedalen: Ett skatteslöseri i miljonersklassen. Medborgerlig Samling anser att skattebetalarnas pengar måste användas mer ansvarsfullt än så.