Skip to main content
Okategoriserade

Monika Råberg Hellsing ny partisekreterare för Medborgerlig Samling

I helgen sammanträdde Medborgerlig Samlings nya partistyrelse i Malmö för att planera det kommande årets verksamhet. Styrelsen valde också en ny partisekreterare Monika Råberg Hellsing, efter Anna Danieli som haft rollen sedan i september 2017.

Monika Råberg Hellsing är civilingenjör och arbetar till vardags som handläggare inom universitetsvärlden. Hon bor i Göteborg och är således hemmahörande i distrikt Väst, där hon varit ledamot i distriktsstyrelsen. Sedan 2017 är hon ledamot i partistyrelsen och har suttit i partiets verkställande utskott (VU). Hon har även haft andra roller inom partiet, bland annat som chefredaktör för MED-bloggen.

– Medborgerlig Samling har inom loppet av ett år deltagit i två val. Det har varit en kraftansträngning och vi behöver nu konsolidera oss och jobba långsiktigt inför valet 2022. Jag kommer arbeta med interna organisatoriska frågor i partiet och hoppas kunna bidra till att underlätta arbetet för alla de ideella krafter som gör vårt parti till den fantastiska gräsrotsrörelse det är, säger Monika Råberg Hellsing.

Kontakta Monika Råberg Hellsing på [email protected]