Skip to main content
Okategoriserade

Medborgerlig Samling bildar nytt distrikt i Kronoberg

By 25 november 2017No Comments

Det nya partiet Medborgerlig Samling (MED) växer. Igår bildades ett nytt distrikt i Kronobergs län. Planen är att ställa upp i flera av länets kommuner i valet.

MED är ett politiskt parti som sätter demokrati högt och som bygger underifrån genom lokalt engagemang. Partiet har en distriktsorganisation runt om i landet för alla medlemmar. Nu har Kronobergs län bildat distrikt och planen är att ställa upp i de flesta av länets kommuner och i riksdagsvalet nästa år.

Ordförande i Kronobergsdistriktet är Mikael Björkman och vice ordförande är Lotta Dalenius. Styrelsen kompletteras med kassör Håkan Karlsson.

– Det känns bra att vara med från början i byggandet av MED Kronoberg. Med nyfikenhet och ödmjukhet tar vi våra första stapplande steg in i politiken. Inom kort ordnar vi en stämma där vi räknar med att fler personer engageras. Sen har vi ett stort jobb framför oss till valet nästa år, säger den nyvalde ordförande Mikael Björkman.

– MED står för en politik som vilar på personligt ansvar och med inställningen att ur dialogen, gemensamt lösa problem. Det är en politik som vi kan vara stolta över att få representera och samtidigt vara med och forma, säger vice ordförande Lotta Dalenius.

 

För mer information: Anna Danieli, tel 076-119 12 44, [email protected]