Skip to main content
Pressmeddelande

Medborgerlig Samling startar valrörelsen i helgen

By 26 januari 2018No Comments

Medborgerlig Samling är ett nytt politisk parti som siktar på riksdagen 2018. Partiet kommer i helgen att samla medlemmar från hela landet till en kick-off inför valrörelsen.

Medborgerlig Samling (MED) är ett nytt politiskt parti som bygger underifrån genom lokalt engagemang. Partiet har siktet inställt på riksdagsvalet i höst, men ställer även upp i många kommuner. MED är ett blågrönt politiskt alternativ och samlar folk med olika bakgrunder.

– Missnöjet är stort med det politiska etablissemanget i Sverige. För borgerliga väljare blir det extra frustrerande när Alliansen har lagt sig platt och inte agerar som en verklig opposition. Både vanliga väljare och politiskt aktiva har ingenstans att ta vägen om de inte vill gå till Sverigedemokraterna. Det är där MED kommer in som ett nytt alternativ. Med MED kan demokratin börja fungera som den ska igen, säger partisekreteraren Anna Danieli.

På lördag startar MED valrörelsen med en kick-off. Då kommer nära 200 MED-lemmar – fler får inte plats – att samlas i Konstakademiens lokaler i centrala Stockholm. Det blir externa gäster och genomgång av hur partiet ska bedriva valrörelsen på bästa sätt. Bland annat kommer det att presenteras en unik form av finansiering till partiets valrörelse.

– Alla som kommer jobbar helt ideellt för MED och det här är ett tillfälle för medlemmarna att träffas på riktigt. Vi tänker skapa en ordentlig ”Halleluja-stämning” och peppa folk inför valrörelsen, säger Anna Danieli.

 

För ytterligare information: Anna Danieli, tel 076-119 12 44, [email protected]