Skip to main content
Pressmeddelande

Pressinbjudan: MED:s partiledare talar på distriktsstämman i Kalmar den 9 februari

By 7 februari 2020No Comments

På söndag den 9 februari håller Kalmardistriktet inom Medborgerlig Samling (MED) sin årsstämma på hotell Svanen i Kalmar. I år kommer MED:s partiledare Ilan Sadé att hålla ett anförande direkt efter stämman. Vi välkomnar samtliga journalister att delta i arrangemanget, som börjar kl 13.00.

Kalmar län är ett av de mest framgångsrika distrikten inom MED. Sedan valet 2018 har partiet mandat i kommunfullmäktige i Torsås, där det finns en stark lokalförening.

– Vi tänker långsiktigt när vi bygger upp vår organisation i Kalmar län, säger Thomas Lassen, avgående distriktsordförande för MED Kalmar län. – Det arbete vår lokalavdelning i Torsås lägger ned i lokala frågor, med Kent Freij som medlem i kommunfullmäktige, är mycket viktigt för oss smålänningar.

Vid årets stämma deltar MED:s partiledare Ilan Sadé, som kommer att hålla ett anförande om partiets strategi och vägen fram till nästa val.

– För oss är det viktigt med en stark lokal förankring och att lyssna på vanliga medborgare, säger Ilan Sadé. – Det vilar också ett ansvar på oss i partiledningen att tillbringa mycket tid tillsammans med medlemmar i de olika distrikten.

Alla journalister är varmt välkomna att bevaka stämman, som genomförs på hotell Svanen i Kalmar med start kl 13.00. Ilan Sadé kommer att hålla sitt anförande omkring kl 14. Vi uppskattar om deltagande journalister aviserar eventuellt deltagande i förväg genom att skicka ett mejl till [email protected].

MED har synts mycket i media under de senaste månaderna. Här är några exempel på artiklar och reportage:

https://www.expressen.se/debatt/stoppa-fusket-sverige-behover-en-ny-folkrakning/

https://www.expressen.se/debatt/skatteutjamningen-bor-dras-ned-till-ett-minimum/

https://www.kristianstadsbladet.se/nyheter/pilthammar-gor-politisk-comeback-har-ar-hennes-nya-parti/

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/de-demonstrerar-mot-stangningen-av-reaktor-2

————————————–

Medborgerlig Samling (MED) är ett liberalkonservativt parti som arbetar för medborgarnas bästa – en gräsrotsrörelse för ett återupprättat samhällskontrakt och en långsiktigt hållbar samhällsutveckling.

MED har sedan valet 2018 representation i tre kommuner; Laholm, Höör och Torsås. Genom lokalföreningar och distrikt runt om i landet arbetar MED för en förnyelse av svensk politik.