Skip to main content
Pressmeddelande

Presskonferens 19 aug kl 15.00: MED värvar ny talesperson från borgerligt riksdagsparti

By 18 augusti 2022No Comments

Ilan Sadé, partiledare Medborgerlig Samling. Fotograf/Källa: Medborgerlig Samling

En välkänd och meriterad företrädare från ett av de borgerliga riksdagspartierna har valt att gå med i Medborgerlig Samling (MED). Vid partistyrelsens möte i veckan utsågs personen till talesperson för ett av de politikområden som prioriteras högst av väljarna. Alla journalister är välkomna till en digital presskonferens på fredag kl 15.00 då MED:s partiledare Ilan Sadé presenterar partiets nya talesperson. Se detaljer för anmälan sist i detta pressmeddelande.

MED:s nya talesperson har mångårig erfarenhet som riksdagsledamot för ett av de etablerade borgerliga partierna, och har arbetat nära partiledningen för sitt tidigare parti. Vid presskonferensen på fredag kommer personen att berätta om bakgrunden till partibytet, samt målsättningarna i den nya rollen som talesperson för MED.

– Vi är oerhört glada och stolta över att kunna välkomna vår nya talesperson. Med mångårig erfarenhet från både riksdagen och näringslivet får vi nu ytterligare en stark länk i vårt växande team, säger Ilan Sadé, partiledare för Medborgerlig Samling.

Ilan Sadé kommer att presentera MED:s nya talesperson i en digital presskonferens på fredag 19 augusti kl. 15.00.

Är du intresserad av att delta i presskonferensen? Vänligen skicka ett mail till [email protected] senast fredag kl. 14.30, så skickar vi en länk till det digitala mötet.

 

Medborgerlig Samling (MED) är ett liberalkonservativt parti som arbetar för medborgarnas bästa – en gräsrotsrörelse för ett återupprättat samhällskontrakt och en långsiktigt hållbar samhällsutveckling.

MED har sedan valet 2018 representation i tre kommunfullmäktige; Laholm, Höör och Torsås. Genom lokalföreningar och distrikt runt om i landet arbetar MED för en förnyelse av svensk politik. 2022 ställer MED upp i valet till riksdagen samt till 11 regioner och 65 kommuner.

www.www.med.se

 

Presskontakt

Ilan Sadé, Partiordförande, [email protected], 070-787 83 44

Mikael Flink, Pressansvarig, [email protected], 070-770 12 21