Skip to main content
Okategoriserade

Rekorduppslutning på höstens första MED-pub i Stockholm

By 13 augusti 2017No Comments

I torsdags var det dags för höstterminens första MED-pub i Stockholm. Intresset var minst sagt stort. Totalt dök det upp nära 80(!) MED-lemmar och andra nyfikna på And Bar.

Medborgerlig Samlings pubar har visat sig vara ett lyckat koncept. Då kan både MED-lemmar och andra som är nyfikna på oss träffa våra företrädare och prata politik under lättsamma former. Höstens första pubkväll i torsdags lockade nära 80 personer till And Bar i Stockholm. Bland gästerna hittades även Fredrik Antonsson som driver bloggen Iotakt.

Fredrik Clementz, ordförande i MEDs Stockholmsdistrikt, berättade att medlemsantalet ökat kraftigt i sommar. Det har tillkommit 70 nya, vilket gör att Stockholmsdistriktet nu är uppe i sammanlagt 342 MED-lemmar.

– Vi är en växande organisation och har man kunskap inom ett område som exempelvis IT är vi mycket tacksamma om man hör av sig. Sedan blir det torgmöten och flygbladsutdelning där så många som möjligt är välkomna att hjälpa till, sade Fredrik.

Kvällens huvudtalare var MEDs vice ordförande Bosse Hansson som berättade om MEDs näringslivspolitiska program. I korta drag handlar det om bättre villkor för företagande, lägre och förenklade skatteregler och en förståelse för företagandet som grunden för landets ekonomi och välstånd.

Bosse Hansson, vice ordförande Medborgerlig Samling, berättar om partiets näringslivspolitiska program.

Efterföljande diskussion gled bland annat in på utbildningspolitik och frågan om vinstdrivande företag i sektorn. Frågan är inte alldeles enkel, men MEDs inställning är att kvalitet måste komma först. Det är politikens viktigaste uppgift.

Nästa MED-pub i Stockholm är planerad till den 14 september kl. 17.30, även då på And Bar, Apelbergsgatan 40 (Hötorgets T-bana). För ytterligare information om denna och andra aktiviteter i Stockholm, följ gärna Medborgerlig Samling Stockholm på Facebook eller håll utkik i kalendern på MEDs hemsida. I kalendern hittar du också uppgift om pubkvällar och liknande aktiviteter i andra delar av landet.

Vill du också bli MED-lem? Klicka här.