Skip to main content
Okategoriserade

MED:s Sverigeturné är igång

Med start i förra veckan har Medborgerlig Samlings partiledare Ilan Sadés landsomfattande valturné varit på besök sydvästra Sverige. Han berättar om en nyfikenhet hos väljarna och att det finns ett intresse för nya alternativ i politiken. Besvikelsen är stor på hur Sverige fungerar idag.

Förra måndagen gav sig vår partiledare iväg mot Syd- och Västsverige för en veckolång kampanjturné. Valet närmar sig med stormsteg och vi vill trots begränsade resurser hinna träffa så många väljare det går.

Det visade sig att MED ändå var före de andra partierna som uppenbarligen befinner sig på en lång semester. Kanske speglar det hur bekväma de har blivit på sina poster – de tar väljarna för givna.

Totalt har ett tjugotal orter besökts. Med hjälp av lokala MEDare har tillstånd och andra praktiska saker ordnats. Ilan Sadé har talat och det har delats ut flygblad till åhörarna.

– Det känns fantastiskt att få vara ute och träffa väljare. Nyfikenheten är stor och väldigt många har hört talas om oss idag jämfört med tidigare. Jag tror inget annat parti möter en sådan genuin uppskattning som MED. Ett slående intryck är att folk är oerhört besvikna på politiken idag, säger Ilan Sadé.

Flera av torgmötena spelades in och kan ses på vår Facebooksida.

Turnén kan genomföras tack vare bidrag och engagemang från medlemmarna och fortsätter nu till Stockholm. Tack till alla som bidragit hittills. Nu kör vi vidare ute i landet!

Distriktsorförande i MED Väst Marcus Rise, Ilan Sadé och Fredrik Dellby under kampanjturnén